Powered by KultuNaut

Oplev Greve

'2 på tur' - Folketeatret
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus , Portalen 1, Greve
Hvornår: Onsdag den 25. marts 2020, kl. 20.
Afstand:
Pris: (Entré: 142-192 kr)

Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge vente på døden. Så de griber dagen flygter. Med dropstativ iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej blaffer; klar til nye - sidste - eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen Kristine Yde, som påvirker retning udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet så. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde håb for fremtiden.

2 på tur, med originaltitlen Moins 2, blev i 2006 nomineret til Moliére-

Denne morsomme rørende komedie om en afskedstur med manér får Danmarkspremiere på Folketeatret iscenesættes af Geir Sveaass, som så stod bag det franske succes-stykke Min Far, som turnerede med Folketeatret i sæson 16/17.

Iscenesættelse: Geir Sveaass

Scenografi: Marianne Nilsson

Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet