Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Københavns Rådhus
Hvor: AOF Greve , Gersagerparken 2-4, Greve
Hvornår: Torsdag den 7. november 2019, kl. 16.45-18.45.
Afstand:
Pris: (Pris: 185 kr)

Overalt er der noget spændende at se og historier at fortælle, ting der handler om borgerne i midten af 1800-tallet, om demokratiet, om politikerne, om mennesker der har arbejdet på huset, om håndværket, arkitekturen eller om dekorationerne og symbolerne, der udsmykker bygningen. Vi kommer til at høre historien om hvorfor Rådhuset ikke kun er et rådhus, men noget andet og mere, og vi får også smagt en Rådhuspandekage med et lille glas til.

Vi skal forbi Borgertrappen, Borgersalen, Præsidenttrappen, Rådhushallen og Festsalen og er der tid til det, kommer vi også forbi køkkenet på loftet, Vægtergangen og/eller Bryllupssalen. For hvert skridt er der noget spændende at fortælle.

Bemærk - der er mange trapper. Overalt er der noget spændende at se og historier at fortælle, om mennesker der har arbejdet på huset, om håndværket, arkitekturen eller om dekorationerne og symbolerne, der udsmykker bygningen. Vi kommer til at høre historien om hvorfor Rådhuset ikke kun er et rådhus, men noget andet og mere, og vi får også smagt en Rådhuspandekage med et lille glas til. Vi skal forbi Borgertrappen, Borgersalen, Præsidenttrappen, Rådhushallen og Festsalen og er der tid til det, kommer vi også forbi køkkenet på loftet, Vægtergangen og/eller Bryllupssalen. For hvert skridt er der noget spændende at fortælle. Bemærk - der er mange trapper.
Hold: 191019 Mødested: Københavns Rådhus, København V


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet