Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Plastik i havet -- hvad kan vi gøre?
Hvor: Greve Borgerhus , Greveager 9, Greve
Hvornår: Torsdag den 10. oktober 2019, kl. 19-20.50.
Afstand:
Pris: (Entré: 50 kr)
Arrangør: AOF Greve.

Underviser: Julie Larsen. Vi lever i en verden hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastik - faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet, siden vi begyndte at producere det.

I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. ton
Vi kigger næremere på hele plastikproblematikken, både hvad plastik egentlig er for et materiale, hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet. Vi taler om, hvilke løsninger dukker der op rundt omkring i verden - og ikke mindst hvordan du som forbruger, selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen
Foredraget er derfor til dig, der ønsker viden på området og konkrete løsningsideer, du kan tage med dig hjem.
v/ Havbiolog Julie Larsen.
Vi lever i en verden hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastik - faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet, siden vi begyndte at producere det. I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. ton. Hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet. Vi taler om, hvilke løsninger dukker der op rundt omkring i verden - og ikke mindst hvordan du som forbruger, selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen. Foredraget er derfor til dig, der ønsker viden på området og konkrete løsningsideer, du kan tage med dig hjem. v/ Havbiolog Julie Larsen.
Hold: 191053


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet