Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Krydstogtskibet Serenade of the Seas
Hvor: AOF Greve , Gersagerparken 2-4, Greve
Hvornår: Søndag den 25. august 2019, kl. 10.30-14.
Afstand:
Pris: (Pris: 315 kr)

Mens passagererne ser København, går vi ombord på Serenade of the Seas. Vi får en guided rundtur på skibet - og vi får frokost ombord inkl. drikkevarer.
Det imponerende krydstogtskib er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og masser af lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler.

Ombord på Serenade of the Seas kan man nyde et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter, fx 9 forskellige restauranter og 9 barer, klatrevæg, løbebane, spa- og fitnesscenter, minigolfbane og et kæmpe pool-område. Skibet er 293 meter og har 13 dæk og plads til 858 besætningsmedlemmer

At besøge et krydstogtskib er som at rejse fra lufthavnen. Der er sikkerhedskontrol ved ombordstigningen og der skal forevises legitimation i form af pas. Det er derfor vigtigt, at alle medbringer gyldigt pas. Hvis der medbringes væsker i håndbagagen, skal de ligge i en klar pose med lukning. Vandflasker, alkohold, frugt, mad og skarpe genstande må ikke medbringes

Efter tilmeldingen skal man sende en mail til AOF Greve - greve@aof.dk med de fulde navne i form af efternavn, fornavn, fødested og fødselsdato (dag, måned og år) samt nationalitet på deltagerne, nøjagtigt svarende til navn og stavemåde i pas, ligesom pasnummer skal oplyses.
AOF Greve fremsender en liste med disse oplysninger til vores samarbejdspartner for dette arrangement rejsebureauet Team Benns.

Aldersgrænse minimum 18 år. Arrangementet er ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Prisen er incl. frokost og drikkevarer.
Hold: 191003 Mødested: Oceankaj, Nordhavn


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet