Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Stimuleg for babyer 3 - 6 mdr
Hvor: Greve Borgerhus , Greveager 9, Greve
Hvornår: Onsdag den 18. september til onsdag den 30. oktober 2019, 6 kursusdage kl. 12.40-13.40.
Afstand:
Pris: (Pris: 405 kr)
Arrangør: AOF Greve.

Underviser: Ulla Matlok. Vil du give dit barn en god start og få inspiration til bevægelser, der stimulerer barnets primære sanser (balance-, føle- og muskel/led-sans), så er dette hold for jer.

Vi lærer verden at kende ved at bruge kroppen og bevæge den, og børn elsker bevægelse. At stimulere barnets krop, sanser og bevægelse er grundlag for barnets videre udvikling. I undervisningen skal du bruge din egen krop sammen med barnet, og hjælpe barnet til forskellige bevægelser. Der vil være forskellige redskaber i brug i undervisningen, og vi synger børnesange undervejs, som opmuntrer og stimulerer høre/rytmesansen. Aktiviteterne vil ligne hinanden fra gang til gang, da det skaber tryghed for børnene, men de varieres løbende, så børnene bliver motorisk stimuleret. Meld dig evt. til sammen med din mødregruppe.

Prisen er for 1 forælder og baby. Vil du give dit barn en god start og få inspiration til bevægelser, der stimulerer barnets primære sanser (balance-, føle- og muskel/led-sans), så er dette hold for jer. At stimulere barnets krop, sanser og bevægelse er grundlag for barnets videre udvikling. Vi synger børnesange undervejs, som opmuntrer og stimulerer høre/rytmesansen. Aktiviteterne vil ligne hinanden fra gang til gang, da det skaber tryghed for børnene, men de varieres løbende, så børnene bliver motorisk stimuleret. Meld dig evt. til sammen med din mødregruppe. Prisen er for 1 forælder og baby.
Hold: 191560


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet