Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Umahro Cadogan - Kan man spise sig rask?
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus , Portalen 1, Greve
Hvornår: Tirsdag den 15. oktober 2019, kl. 19.
Afstand:
Pris: (Entré)

For første gang nogensinde by public demand tager Umahro Cadogan i forlængelse af sæson 2 af "Kan man spise sig rask " ud på en landsdækkende foredrags/motivations turné i vinteren-foråret 2019.
Umahro taler - på en stærkt medrivende fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere bevæge dig leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her nu i form af mere energi glæde.
Få opskriften på den kost livsstil, der giver dig energi glæde her nu sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.
I løbet af showet får Umahro så lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.
Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan - giver en FANTASTISK Kickstart på 2019


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet