Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Akvareludstilling i "Spitzenklasse"
Hvor: Portalen i Greve - Gallerierne , Portalen 1, Greve
Hvornår: Lørdag den 21. september til søndag den 13. oktober 2019, kl. 14-17 på torsdage, fredage og lørdage , søndage kl. 12-15.
Afstand:
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Kunstforeningen Køge Bugt.

Vil man se akvarelkunst i verdensklasse, er det et must at besøge den smukke udstilling i Portalens galleri. Kunstforeningen Køge Bugt har samlet nogle af Europas bedste akvarelkunstnere til at vise deres formåen på det syrefri akvarelpapir.

De medvirkende kunstnere i denne unikke udstilling, som Kunstforeningen Køge Bugt har arbejdet med i et års tid, er:
Anet Duncan, Spanien, Gerda Mentens, Belgien, Irina Rebnisskaya og Pive Toivonen, Finland, Jonina Ninny Magnusdottir, Island, Anna Törnquist, Anna von Elern og Hasse Karlsson, Sverige samt Mona Sloth, Marianne Gross, Hanne Julie, Inge Mette Kirkeby, Maya Korlas-Martin og Peter V. Nielsen, Danmark.

De udvalgte kunstnere repræsenterer en stor bredde inden for akvarelkunsten såvel med hensyn til motiv som teknik. Denne kunstart har de seneste årtier gennemgået en udvikling, som i den grad har bidraget til en voksende interesse blandt andet gennem afholdelse af smukke og oplevelsesrige udstillinger rundt om i verden. Små og store papirformater, suiter af billeder der fortæller en sammenhængende historie, landskaber som vi kender og måske ikke lige genkender og mange andre forskellige motiver indgår i denne meget seværdige udstilling i Portalens smukke galleri i Hundige


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet