Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Heerings Gaard på Christianshavn
Hvor: AOF Greve , Gersagerparken 2-4, Greve
Hvornår: Onsdag den 18. marts 2020, kl. 16-19.
Afstand:
Pris: (Pris: 295 kr)

I forbindelse med Christianshavns 400-års jubilæum i 2018 åbnede stedet dog mere op og tilbød en special udstilling om Christianshavn delvist finansieret af Nordea Fonden, som også er ejer af bygningerne.

Nu kan AOF tilbyde et guidet besøg på stedet, hvor deltagerne først får en rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om den første ejer Hans Peter Kofoed og om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten 5 generationer. Efterfølgende er der adgang til museet, som på enestående vis fortæller om bydelens op- og nedture. Inden vi går videre til en lokal restaurant - hvor vi skal have et godt aftensmåltid - sluttes besøget med en glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering. Undervejs går vi forbi Christians Kirke og igennem det meste af den fine Strandgade (fra nr. 1 til nr. 98) i alt 1,5 kilometer på 1 time.

Heerings Gaard i Overgaden Neden Vandet på Christianshavn er en kulturperle. Deltagerne først får en rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om den første ejer Hans Peter Kofoed og om familien Heering. Efterfølgende er der adgang til museet, som fortæller om bydelens op- og nedture. Inden vi går videre til en lokal restaurant - hvor vi skal have et godt aftensmåltid - sluttes besøget med en glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering. Undervejs går vi forbi Christians Kirke og igennem det meste af den fine Strandgade (fra nr. 1 til nr. 98) i alt 1,5 kilometer på 1 time
Hold: 196017 Mødested: Heerings Gaard , København K


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet