Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Foredrag med Emil Midé Erichsen - Et arktisk eventyr
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus , Portalen 1, Greve
Hvornår: Onsdag den 31. maj 2023, kl. 19.
Afstand:
Pris: Entré

Det blæser de første forfrysninger har allerede sat sig i ansigtet, i fingrene på fødderne. Jeg er mere på udebane end nogensinde før, aldrig har der været længere til en turkisblå ankerbugt en svalende, tropisk vind over dækket på Havana.

I foråret 2021 begynder Emil at planlægge en tur mod nord sammen med sin Siriuspatrulje-ven Christian Liebergreen. Alfred Theis melder sig klar til eventyr, træningen starter op et lille år før afrejse. Drømmen er simpel, men vejen er lang. I april 2022 vil de fire drenge stå på toppen af verden - på klodens nordligste punkt, Nordpolen. Drengene skal i form, lære alt hvad det kræver at overleve i Arktis. For selv de mindste fejl i den utilgivelige kulde kan slutte ekspeditionen i værste fald være livsfarlige. Den lange forberedelse er fysisk, men så mental, da han undervejs i forberedelserne bliver far for anden gang, melder spørgsmålet sig; Hvorfor overhovedet tage på eventyr?

I dette nye foredrag med Emil Midé Erichsen kommer tilhørerne med på en tur mod de nordligste breddegrader. Corona krigen i Ukraine giver udfordringer planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen.
Og bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling tage livet i egne hænder.
Det er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser svære valg. Og om at være mand, far eventyrer i 2022.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle.
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet