Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Se Venedig og Dø
Se Venedig og Dø
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve
Hvornår: Torsdag den 22. februar 2024, kl. 20.
Pris: Entré

Efter de sidste par års store succeser i Hermans med hyldestkoncerterne In The Air Tonight, Candle In The Wind Pianoman'en fra New York vender MusicalDanmark i foråret 2024 blikket mod Danmark den danske musikbranche. SE VENEDIG OG DØ er den musikalske hyldest til den danske musikbranche i 1970'erne. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70'erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største band - om at være "rock kongen" af Danmark. Op i gennem 70'erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmark ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke ved at være slut, da Gasolin beslutter at stoppe.

Kronprinsen er Shu-Bi-Dua, som står klar til, at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Shu-Bi-Dua er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. Som et sidste - måske desperat træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, "Se Venedig dø" til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre Gasolins succes, fremfor at Shu-Bi-Dua gør det. Et drama af Shakespearske dimensioner er under opsejling.

I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største mest elskede danske 70'er hits fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Og samtidig høre historierne om hvad der egentlig skete dengang i 70'erne.

På scenen vil de medvirkende sangere musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang Lene Nørrelykke m.fl. give den fuld gas (!) i alle de store sange, så SE VENEDIG OG DØ kan blive en forrygende aften, som både vil berøre begejstre, som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

SE VENEDIG OG DØ er produceret af MusicalDanmark fra Århus

Arrangør: MusicalDanmark

http://www.firserne.dk


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet