Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Livet ifølge Emil og Thomas LIVE
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus , Portalen 1, Greve
Hvornår: Lørdag den 28. oktober 2023, kl. 20.
Afstand:
Pris: Entré

Podcasten havde premiere på Podimo sidste år - siden er den bare blevet større større. Altså podcasten.

Emil Thomas vender oplevelser fra livet, men med det in mente, at de lever to vidt forskellige liv. Emil lever det søde jetsetliv med byture hver weekend, store armbevægelser - økonomisk generelt kaviar med sine kendte venner. Thomas har tre børn, en hustru, et hus i det hele taget et liv, der er noget helt andet end Emils.
Men selvom de er forskellige, er der mange ting i hinandens tilværelser, de kan spejle sig i - man går sjældent ud af en samtale mellem Emil Thomas uden at have fået et nyt perspektiv på nogle ting - måske er man endda så blevet en anelse klogere.

Emil Thomas har den erklærede mission, at man både skal blive klogere OG dummere af at høre deres podcast - så det ender i nul - men allerhelst skal man være underholdt indimellem endda grine lidt.
Emil Thomas er yderst ærlige, nogle gange måske endda lidt FOR ærlige, når de fortæller om deres oplevelser med fleshlights buttplugs - nu er vi ved et emne, der fylder en del i deres podcast - nemlig sex. Der bliver flittigt delt erfaringer, både om at have haft en del sex med mange forskellige - men så om hvordan det føles at være nået en alder, hvor man tit for sidestik, før man får udløsning.
Målet er hele tiden at underholde, men så at gøre det nemmere for lytterne at tale om nogle af de her emner.

I showet "Livet Ifølge Emil & Thomas LIVE" byder Emil Thomas både garvede lyttere indenfor, men man er i den grad så velkommen, selvom man aldrig har hørt et sekund af podcasten. Aftenen byder på en samtale mellem Emil Thomas - men publikum har så mulighed for at få svar på de spørgsmål, de måtte sidde med.

Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en festlig aften - hvor alt, hvad der sker i salen, bliver i salen - så I kan roligt dukke op.

Dørene åbner 1 time før showstart


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet