Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Torben Chris - GALning 2024
Torben Chris - GALning 2024
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve
Hvornår: Torsdag den 14. marts 2024, kl. 19.
Pris: Entré - køb billet

Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre sjovere verden. Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris' humor, den er så omdrejningspunktet for
dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel "GALning".
Du kender Torben Chris' logiske humor fra showet "Jydelogik", ZULU-programserien "Giver Det Mening ifølge Torben Chris", Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden. Som Torben Chris selv siger det: "Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på".
Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke
blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde.
Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine
jokes


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet