Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Milling & Molbech
Milling & Molbech
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve
Hvornår: Fredag den 22. marts 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 312-315 kr - køb billet

Gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling Nicolai Molbech fortæller hele Phil Collins' historie i lyd billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner. Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter, musik visuals.

Da Phil Collins i 1970 blev trommeslager i Genesis, markerede han sig som sangskriver i bandet senere som sangeren, der skulle redde orkesteret efter Peter Gabriels exit. Da Phil senere indtog pladsen som leadvokalist, ændres den vestlige verdens lydbillede - i bogstavelig forstand.

Det ikoniske trommefill fra solosinglen "In The Air Tonight" indvarslede senere et tordenskrald af ren musikalsk energi, som ingen før eller siden har oplevet på samme plan. Ingen anden kunstner har haft samme succes fordelt ud over en solokarriere, en bandkarriere et ufatteligt antal producer- sangskrivnings sessions for andre kunstnere.

Bag ved succesen står der dog en anden virkelighed blinker med roterende røde advarselsblink. For hvordan kan man jonglere et arbejdspres der kræver et døgn på 72 timer samtidigt være nærværende over for familie børn? Og måske vigtigst - sig selv?

Phil Collins' liv synes at være et langt triumftog af fantastiske hits bedrifter, der tit er så grinagtigt vanvittige at man knapt tror det kan være sandt. Men at der samtidigt lurer en overraskende trist hemmelighed i baggrunden, som sjældent er blevet bragt frem i lyset - det må du indløse billet for at få opklaret.

Showet er det tredje i rækken som før har handlet om Earth, Wind & Fire George Michael - det er skabt produceret af Milling, Molbech, Glæsel Kulturværftet


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet