Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Magtens Korridorer
Magtens Korridorer
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve
Hvornår: Fredag den 24. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré - køb billet

Med deres dansksprogede potente rock, ligefremme attituder samlende hits, en fandenivoldsk progressiv energi, er Magtens Korridorer et unikt liveband, der sætter liv i barrikaderne, inviterer alle til stemningsfuld fest giver frirum fra trivialiteterne. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab, med et glas øl i hånden, med overvejende sandsynlighed, er kommet for at blive!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', siden har de udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. I 2021 udkom det anmelderroste album 'Club Promise' med bl.a. sangene 'Ensom Stjerne', 'Månelys i Rav' titelnummeret, som er blevet en nyklassiker blandt det rock-elskende koncertpublikum. Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP'en 'Nødudgang', med den smægtende smukke single 'Natsværmernætter'.

Til sommer 2024 er bandet tilbage på en festival nær dig. Mere Magtens Korridorer end nogensinde!

Magtens Korridorer er: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar keys), Terkel Møhl (bas) Anders Ramhede (trommer)


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet