Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Mick Øgendahl - Bad Boy
Mick Øgendahl - Bad Boy
Hvor: Portalen, Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, Greve
Hvornår: Fredag den 21. marts 2025, kl. 19.
Pris: Entré: 395 kr - køb billet

Til september 2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye one man-show: BAD BOY. Gennem sine 'I DON'T GIVE A FUCK'-briller ser Mick Øgendahl på sig selv den omverden, der svøber sig til ham.

"Mit kommende show skal først fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert."

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret. Så hæng de fine fornemmelser i foyeren gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet uelegant - men frem for alt SJOVT!

"Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre nederlag... Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde."

BAD BOY har premiere 6. september i ODEON - Odense, hvorefter showet kan opleves overalt i Danmark i 2024


Køb billet Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet