Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Spind nyt garn af dine rester
Spind nyt garn af dine rester
Hvor: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, Greve
Hvornår: Lørdag den 8. juni 2024, 11:00-15:00.
Pris: Entré: 400 kr

Astrid Sandmark elsker garn og har strikket siden, hun lærte det som teenager. Hun har i dag sit eget spindeværksted, hvor hun eksperimenterer med alle mulige former for spindefibre og teknikker.

At spinde sit eget garn er en spændende og kreativ proces, hvor man kan eksperimentere med farver og teksturer. Bruger du restegarn i dit nye garn, er det ikke bare genbrug, men også en mulighed for at lave et unikt effektgarn.

Som deltager har du dine egne garnrester med, som du i løbet af dagen karter til nye spindefibre og spinder på håndten. At spinde på håndten er en god måde at komme i gang med at spinde på, da det er knap så teknisk krævende som spinderok - og du behøver ikke de store udgifter til udstyr.

Du bliver ikke færdiguddannet spinder på en dag, men med den teknik, du lærer på kurset, har du fundamentet til at arbejde videre derhjemme.

Det får du med dig fra workshoppen:
* Basisviden om uld og spindefibre (og hvordan man forvandler garnrester til spindefibre)
* Brug af håndkarter
* Basisviden om spindeteknik
* Øvelse i at spinde på håndten
* En masse hyggelige garnsnak
* Dit helt eget unikke effektgarn

Efter kurset er du godt i gang med dit eget unikke garn, og du er blevet introduceret til processer og udstyr, så du kan arbejde videre hjemme.

Praktisk information
Tid: Lørdag d. 8. juni kl. 11-15

Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve

Pris: 400 kr. inkl. entré til museet.

Mad og drikke: I museets café kan der købes mad og drikkevarer. Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i museumscaféen


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet