Powered by KultuNaut

Oplev Greve

Fuld af kærlighed
Fuld af kærlighed
Hvor: Nordisk Film Biografer Waves, Over Bølgen 20, Greve
Hvornår: Onsdag den 10. juli 2024, kl. 12.15.Den danske film 'Fuld af kærlighed' er et drama om, hvad der på overfladen ligner en helt almindelig dansk familie.

Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren mødt med et ultimativt krav fra sin kone og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen.

Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

For selvom hendes far vender ædru hjem efter fem ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke.

De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage - og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

Instruktør Christina Rosendahl (Idealisten og Vores mand i Amerika) har taget personligt afsæt i sin egen smertelige erfaring med misbrug i familien om at genfinde tilliden og kærligheden til hinanden efter det svære opgør. Og om en ung kvinde, der må finde modet til at følge sine egne drømme.

På rollelisten finder man bl.a. Lars Ranthe og Stine Stengade over for det unge stortalent Viilbjørk Malling Agger fra Asfalt


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet